Lyckofigurs Quiz

QUIZ är en frågesportsaktivitet som passar kanonbra både som ett break mitt i konferensen, till desserten på middagen eller som helkvällsunderhållning. Alla frågor kan visas via projektor och både musiken och frågesportledarens röst går ut genom en ljudanläggning så att alla hör bra oavsett sällskapets storlek. Vi har tre mycket rutinerade quizmasters som alla vet precis hur de ska göra för att locka fram både tävlingsdjävulen och den goda förloraren i dig.

Sedan maj 2008 har Lyckofigur stått som quizansvarig på både Restaurang Glädje i Jönköping och på Harrys i Borås, där det sistnämnda från och med hösten 2016 flyttats till O’Learys i samma stad. Sedan 2010 rattar Lyckofigur även quizet på Bishops Arms i Jönköping samt ligger bakom ”Det stora Sverige-Quizet” som i samarbete med Bishops Arms Sverige är landets enda rikstäckande pubquiz.

Det har vid det här laget blivit över 14 000 frågor om allt mellan himmel och jord och naturligtvis kan du köpa in ditt eget specialdesignade quiz till företaget eller festen!

Våra quiz:

Quiz 2017

Torsdagar:

Nöjesquiz
Kl. 19.00 O’Learys, Borås
Säsongsstart 30 augusti

Fredagar:

Nöjesquiz
Kl. 18:00 O’Learys, Jönköping
Säsongsstart 1 september

Strykquizet
Kl. 19:30 O’Learys, Jönköping
Säsongsstart 1 september

Söndagar:

Pubquiz
Kl. 17:00 Bishops Arms, Jönköping
Säsongsstart 4 juni