På Böda Sand

Sedan 2006 är det Lyckofigur som står för sommarunderhållningen på Kronocamping Böda Sand – Sveriges största camping och rikskänd genom tv-serien ”Böda Camping” på Kanal 5.

I sommar (2015) är det tionde året i rad som Lyckofigur ansvarar för alla barn- och ungdomsaktiviteter samt kvällsunderhållningen på Böda Sands stora utomhusscen!

För att komma till Böda Sands hemsida klicka här och för att se en film om när våra karaktärer MallanBrallan och SassaBrassa visar runt på campingen klicka här.

Shower

Fem kvällar i veckan, mån-fre, underhåller Lyckofigur från stora scenen mitt på campingen. Sommaren 2014 såg underhållningsschemat ut så här:

Måndagar 20.15
Svenska hits! – en fartfylld show med det bästa av det svenska! Tyngden ligger på 80-talet..

Tisdagar 20.15
Böddes Småstjärnor – nu är det barnens tur att stå på scenen och mima och dansa!

Onsdagar 20.15
Familjekrysset – kryssmys i sommarkvällen med showunderhållning och tillhörande frågesport.

Torsdagar 19.45
Böddes Allsångskväll – en skojig och fartfylld allsångskväll för alla med barnasinnet kvar.

Fredagar 20.15
Rock genom tiderna! – rockmusik från 60, 70, 80, 90 och 00-talet!

Minidiscon

Innan kvällsunderhållningen börjar på scenen är det barnens tur att dansa! Vi dansar minidisco kl 19.30 måndag till fredag och då gör vi roliga danser tillsammans med barnen till musik som vi själva skrivit och producerat. Självklart kommer campingens maskot Bödde och hälsar på och dansar med oss!

Barnaktiviteter

Fem dagar i veckan ordnar vi roliga barnaktiviteter för barnen som bor på campingen. Det är alltifrån fotboll och poollekar till pyssel och sagostund. För att läsa mer om sommarens aktiviteter titta in på Böda Sands hemsida!

Kommentering är avslutad.