På Böda Sand

Sedan 2006 är det Lyckofigur som står för sommarunderhållningen på Kronocamping Böda Sand – Sveriges största camping och rikskänd genom tv-serien ”Böda Camping” som gick hösten 2010 och 2011 på Kanal 5.

För nionde året i rad, ansvarade Lyckofigur 2014 för alla barn- och ungdomsaktiviteter samt kvällsunderhållningen på Böda Sands stora utomhusscen!

På scen sommaren 2014 ser ni Daniel, Sara och Emma precis som sommaren 2013. Malin, som jobbade senast 2013 kommer att vara med oss under v.29-32 och under veckorna 26-28 kommer Tina att komplettera de övriga tre. För Tina är det debut på Böda Sands scen, men hon har jobbat med Lyckofigurs shower under höst, vinter och vår sedan 2006!
Vill du se en massa kul bilder från somrarna på Böda Sand titta i bloggen under fliken ”Nyheter”.

Vi kan nu stolt meddela att vi blir kvar på Böda Sand till och med åtminstone 2016!


För att komma till Böda Sands hemsida klicka här och för att se en film om när våra karaktärer MallanBrallan och SassaBrassa visar runt på campingen klicka här.

Shower

Fem kvällar i veckan, mån-fre, underhåller Lyckofigur från Stora Scenen mitt på campingen. Sommaren 2013 såg underhållningsschemat ut så här:

Måndagar 20.15
Popopitopp! – en fartfylld show med det bästa av det svenska! Tyngden ligger på 80-talet..

Tisdagar 20.15
Böddes Småstjärnor – nu är det barnens tur att stå på scenen och mima och dansa!

Onsdagar 20.15
Familjekryss 2013 – kryssmys i sommarkvällen med showunderhållning och tillhörande frågesport.

Torsdagar 19.45
Böddes Allsångskväll – en skojig och fartfylld allsångskväll för alla med barnasinnet kvar.

Fredagar 20.15
I love rock’n'roll – Rockmusik från 70, 80, 90 och 00-talet!

Minidiscon

Innan kvällsunderhållningen börjar på scenen är det barnens tur att dansa! Vi dansar minidisco kl 19.30 måndag till fredag och då gör vi roliga danser tillsammans med barnen till musik som vi själva skrivit och producerat. Självklart kommer campingens maskot Bödde och hälsar på och dansar med oss!

Barnaktiviteter

Fem dagar i veckan ordnar vi roliga barnaktiviteter för barnen som bor på campingen. Det är alltifrån fotboll och poollekar till pyssel och sagostund. För att läsa mer om sommarens aktiviteter titta in på Böda Sands hemsida!

Kommentering är avslutad.